torstai 19. helmikuuta 2009

Magnolia


Toi "rinkula" on vähän hölmösti yksistään mutta se nyt sitten vaan on,,,

8 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Minusta tämä on tosi söpö kortti! Rinkula tuo siihen sopivan reunustan ja tuo teksti sopii tähän tosi hyvin! Tykkään tästä!!

Ansku kirjoitti...

Oikein onnistunut kortti on tämä!Värit sopii tosi kauniisti ja nää retrokukat on aina niin iihanii..Mäkin sain viimein omat leikkurit ja on ahkerassa käytössä.

AN kirjoitti...

Ei lainkaan hölmösti!Hieno se on!!:)

-maiju- kirjoitti...

Se rinkula mitään yksistään oo, tuo tyttöhän istuu siinä niinkuin keinussa tai tuolissa tai jossain. Hauska!

Anna kirjoitti...

Aivan ihana kortti!

Olisin samalla kysellyt mistä olet ostanut tuon lehtileikkurin?

Anna kirjoitti...

Tulin tänne vastaamaan kommentiisi kun en tiedä käytkö blogissani.

Mä arvasin et toi leikkuri on jostain ulkomailta tilattu.. mä kun en osaa oikein kieliä. Joten tilaaminen ei oikein onnistu multa itseltäni noista ulkomaisista paikoista :( Taitaa siis jäädä vain haaveeksi, kun ei täällä pikkupaikkakunnalla ole ketään jonka kanssa tekis edes kimppatilausta.

Anna kirjoitti...

Täällä taas :)

Luottokortti kyllä löytyy sen suhteen ei ongelmaa. Mutta, kun ei löydy sitä kielipäätä. Mies kyllä osais kieliä, englantia hyvin ja ruotsi on sen äidinkieli. Mutta kun ei kehtais sitä asialla vaivata, saati kertoa sille tarkkaan tuhlailuistaan =) No kai mun siltä kuitenkin pitää kysyä kuhan saapuu tiistaina kotiin, ei ole oikein muuta mahdollisuutta jos meinaa kivoja juttuja saada, ulkomailla on kaikkea niin kivaa :)

Ja kiitti sulle!

Anna kirjoitti...

Sehän tässä voikin olla ongelma jos löytyy liikaa kaikkea kivaa :) Ainakin nyt juuri kun koitan selailla noita sivuja niin olis niin kauheesti kaikkea kivaa jo niissä mistä jotain ymmärrän, saati sitten vielä niissä joista en tarkkaan ymmärrä mitä ne on :D

Pitänee koittaa tutkia tuota ennen kuin mieheni tulee kotiin. Osaa sitten jo hieman tarkemmin sanoa mitä tahtoo ja mistä sitä vois hakea. Meillä kun on miehen kanssa vielä se ongelma, että kun sen äidinkieli on tuo ruotsi niin sen on joskus vaikea löytää joku sana suomeksi, varmasti varsinkin sellaisissa asioissa joista se ei kauheasti mitään tiedä :)

Sulle oikein kovasti kiitoksia neuvoista!

Katsotaan tarvitseeko vielä kysellä myöhemmin lisää ohjeita :) Palkkapäivään on vielä aikaa joten vielä ei voi edes tilausta tehdä, tässä kuussa on nimittäin tullut tuhlattua jo liikaakin.